Informatie Appartement Informatie Contact en reserveren E-mail
WoordenlijstBezienswaardighedenParijs
Appartement Informatie
Uitzicht vanuit ons appartement, dit keer met een gezellige band op het plein. De kindjes kunnen er niet uitvallen hoor! Spelen in de huiskamer

Het geheel gerenoveerde appartement ligt op de tweede etage. Het is in de zomer van 2010 nieuw en modern ingericht en heeft veel licht door twee grote ramen. Het heeft een mooie mozaïeken tegelvloer in de keuken en de woon/slaapkamers zijn voorzien van laminaat.

De woonkeuken heeft een groot raam (dubbel glas) met Frans balkon en kijkt uit op een mooi pleintje met grote bomen. De keuken zelf is klein maar fijn en heeft een 2-pits elektrisch kookstel, koffie- en theezetter, magnetron. Prima om zelf te kunnen koken! Er staat een tafel met 4 stoelen en een extra stoel en kinderstoel is aanwezig. Je kan de tafel uitklappen en er zo met 6 mensen eten. In de keuken staat een grote kast en het heeft veel opbergruimte. Naast de keuken ligt de badkamer met wastafel en toilet. De woonkamer heeft ook een groot raam (dubbel glas) met Frans Balkonnetje en kijkt uit over hetzelfde pleintje. In de woonkamer staan een boekenkast, bureau met computerscherm, een bedbank, tafeltje, een TV met Dvd-speler en veel Dvd’s met een goede geluidsinstallatie. De woonkamer is dus een apart vertrek waardoor je het als slaapkamer kan laten dienen zonder last te hebben van je medevrienden/familie.

De slaapkamer heeft een 2-persoonsbed met daarboven nog een 1 persoonsbed, nachtkastjes en een commode. Een los paraplukinderbedje is aanwezig.

In de straat om de hoek is een Lavarie (wasserette). Ideaal; veel wassen en drogen tegelijk en in dezelfde tijd je boodschappen doen in de winkels eromheen.

Op 300 meter lopen staat onze gratis te gebruiken overdekte garagebox in een met camera bewaakte parkeergarage. Natuurlijk wel altijd van waarde zijnde spullen nooit in het zicht houden.

Het appartement ligt op een relatief rustig goed gelegen locatie in het 18e arrondissement, op loopafstand van de Sacré Coeur en de gezellige wijk Abbesses, metrohalte Marx Dormoy, 1 halte vanaf Gare du Nord (Lijn 12). De straat om de hoek (rue L‘olive) is een voetgangersgebied en heeft leuke barretjes en restaurantjes met terrassen. Het heeft ook een prachtig gerestaureerde authentieke Franse overdekte markt.

De meeste bezienswaardigheden in Parijs zijn erg goed te bereiken. Metro Lijn 12 is op 50 meter lopen en daar stopt ook bus lijn 53 en 60 richting Notre Dame, Louvre, warenhuis Samaritaine, St Chapelle, Eiffeltoren en andere bezienswaardigheden.

Locatie appartement


In de directe omgeving zijn diverse restaurants, banketbakkers (1 zelfs tot 23:00 uur) en andere detailhandel gevestigd. Het kleinschalige appartementencomplex is beveiligd met een digicode.

Leuk apartement om ook eens naar toe te gaan?

Stuur via het menu "Contact" een e-mail naar ons.